Επίσημος Συνεργάτης ΗΡΩΝ

28210 94169

Καλωσορισατε

 

Στη Blue Power

Επίσημο Συνεργάτη της ΗΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ

Ποιοι Είμαστε

Η Blue Power ΟΕ είναι μία Ελληνική Εταιρεία με έδρα τα Χανιά Κρήτης, η οποία εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελληνική αγορά με την εγγύηση της ΗΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ . Προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες που εκπληρώνουν τις ολοένα αυξανόμενες ενεργειακές ανάγκες επιχειρήσεων και νοικοκυριών, φιλοδοξεί να γίνει μία από τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου.

Γιατί Εμάς;

Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση

Εξιδικευμένη Γνώση

Προγράμματα για κάθε ανάγκη

Το Όραμά μας

Όραμά μας είναι να είμαστε πάντα δίπλα σας, εκπληρώνοντας τις ενεργειακές ανάγκες του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, αναπτύσσοντας μια μακροχρόνια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, συνέπειας και επαγγελματισμού. Η αποστολή μας δεν περιορίζεται μόνο στο να σας διασφαλίζουμε οικονομικότερο ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά και να κάνουμε την καθημερινότητά σας καλύτερη, βοηθώντας σας να καταναλώνετε λιγότερη ενέργεια και να εξοικονομείτε χρήματα.

Η Ομάδα μας

Στη Blue Power πιστεύουμε πως η πραγματική ισχύς έρχεται από τους ανθρώπους.
Γι’ αυτό ενθαρρύνουμε καθημερινά την ανάπτυξη των ιδεών των εργαζομένων μας, παρέχοντας ταυτόχρονα την απαραίτητη καθοδήγηση και υποστήριξη που χρειάζονται.
Βασική μας επιδίωξη είναι να λειτουργούμε με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας απέναντι στους ανθρώπους μας.
Στόχος μας είναι, να είμαστε μια κορυφαία εταιρεία που απαρτίζεται από υψηλά καταρτισμένο προσωπικό σε κάθε τομέα της δραστηριότητάς μας.

Οι αξίες μας

Σύγχρονες Υπηρεσίες

Στοχεύουμε στην παροχή σύγχρονων υπηρεσιών που να ανταποκρίνονται και να ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας.

Προτεραιότητα μας ο πελάτης

Πρώτη μας προτεραιότητα η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας

Εγγυημένη Εξυπηρέτηση

Έχουμε τεκμηριώσει διαδικασίες για τον αποτελεσματικό χειρισμό των απαιτήσεων των πελατών και της μέτρησης της ικανοποίησης τους.